Onkologlar

Hülya Londra fotoğraflarını henüz getirmediği için Londra yazıma yarın başlayabileceğim sanırım.

Bu sebeple bugün başka bilgiler paylaşacağım sizinle. Umarım ki hiçbir zaman ihtiyacınız olmaz ama çok yeni yaptığım bir araştırma sonucunu sizinle paylaşıyorum ki siz bu kadar araştırma yapmayın, beğendiğinizi seçin.

İstanbul'da en iyi medikal onkologların listesini vereceğim size. Yani kemoterapi yapan doktorların listesi. Biz bunların arasından Prof. Dr. Adnan Aydıner'i seçtik. Seçimizi yaparken hastane değil doktor araştırması yapmanız en önemli husus. Bir de özel hastaneler yerine eğitim ve araştırma hastaneleri ve tıp fakültelerini seçmeniz daha fazla öneriliyor. En iyi isim de Çapa Tıp Fakültesi Onkoloji Enstitüsü. Sonuçta çok pahalı bir tedavi olduğu için suistimale çok açık. Belirtmeliyim ki Çapa ve Cerrahpaşa'ya telefonla ulaşmaya çalışma sonuçsuz bir işkence.

1. Prof. Dr. Süheyla Serdengeçti: Cerrahpaşa'nın profesörü. Orada muayene yapıyor mu bilmiyorum Cerrahpaşa'dan veya muayenehanesinden öğrenebilirsiniz. Bazıları kendisini artık biraz yaşlandığını söylese de hala büyük bir çoğunluk çok iyi olduğunu söylemekte.
Nişantaşı Muayenehane telefonu: 0 212 231 33 73 ve 0 212 219 87 72
Cerrahpaşa telefou ise: 0 212 414 32 29

2. Sühalp Tansan: Kendi poliklinik/enstitü (adından emin olamadım)'sü var. Bazıları fazla ticari olduğunu söyledi, ama çok beğenenler de var. Yakın bir arkadaşımın komşusu Sühalp Bey'e tedavi olmuş ve sonrasında USA (ABD)'ya gittiklerinde, Amerikalı doktarlar, Sühalp Bey'in herşeyi fazlasıyla iyi yaptığını hatta henüz orada kullanılmayan teknolojileri kullandığını söylemiş. Ama camia doktorlaro arasında ek tutulmazmış.
Tel: 0 212 225 27 52

3. Prof. Dr. Sevil Bavbek: Çapa'nın profesörlerindenmiş. Nişantaşında'da muayenehanesi varmı.

4. Prof. Dr. Adnan Aydıner: Elek üzerinde kalan nadir insanlardan olduğu söyleniyor. Tıp ve ilaç sektörünün öncelikle önerdiği isim. Dediğim gibi biz Adnan Bey'i seçtik. Şimdilik kendisinden çok memnunuz. Kemoterapiyi dilerseniz kendi muayenehanesinde alabiliyorsunuz. Dilerseniz Çapa'nın Onkoloji Enstitüsü'nde yaptırabilirsiniz, o zaman da sizi takip ediyor doktorunuz olarak
Muayenehane Adres: Valikonağı Cad. Erden Apt. No: 47 Kat: 1 D: 2 Nişantaşı/İstanbul
Tel: 0 212 296 33 88 - 89
Çapa tel: 0 212 414 24 34 (34118)
Adnan Bey Çapa'da muayene yapmıyor bu arada. Çapa'nın profesörlerinden Çapa'da muayene yapan çok az kişi var bildiğim kadarıyla.

5.Prof. Dr. Evin Büyükünal: Cerrahpaşa'nın profesörlerinden.
Nişantaşı muayenehane tel: 0 212 231 74 74

6. Prof. Dr. Fuat Demirelli: Cerrahpaşa'nın profesörlerinden. Adnan Bey kadar çok önerilen bir isimmiş. Hararetle önerilenlerden. Cerrahpaşa'da muayene yapmıyormuş Fuat Bey de.
Muayenehane tel: 0 212 249 23 86 - 79
Cerrahpaşa tel: 0 212 586 15 91

7. Prof. Dr. Nil Molinas Mendel: Cerrahpaşa'nın profesörlerinden.
Cerrahpaşa tel (Asistanı Remziye Hanım): 0 212 414 34 00/22889
Aynı zamanda Amerikan Hastanesi'nde de çalışıyor. Oradan da randevu alabilirsiniz.

8. Prof. Dr. Mustafa Özuğurlu: Prof. Dr. Fuat Demirelli yerine artık Mustafa Bey Cerrahpaşa'daki hastaları muayene ediyormuş. Muayenehanesi vardır eminim ama bende iletişm bilgileri yok. Cerrahpaşa'dan ulaşabilirsiniz. Mustafa Bey için de referanslar çok iyi.

9. Prof. Dr. Mert Başaran: Mert Bey de Çapa Onkolji enstitüsünün doktorlarından.
Çapa tel: 0 212 635 99 21
Muayenehane Tel: 0 212 635 99 21

özetleyecek olursam, doktor önerilmez derler, siz de tabi ki eminim ihtiyaç duyarsanız araştırma yapacaksınzıdır. benimki de bir kaynak olsun, en azından iletişim bilgileri açısından. Ama bize önerilen bu isimler arasından en elek üstü olanların Adnan Bey ve Fuat Bey olduğunu da belirtmek isterim.

Hiç ihtiyaç duymamanız dileğiyle...

Not: Hatırlatın da kanser tedavisi ile ilgili olarak Kasım 2008'de yayınlanan bir Tebliğ'den bahsedeyim size. Hatırlatın ama gerçekten çok önemli.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
İletişim bilgileri gerçekten çok faydalı oldu, teşekkürler...
Adsız dedi ki…
Çok faydalı oldu elinize sağlık çok teşekkürler.
Zeynep dedi ki…
Rica ederim. Baska yardimci olabilecegim bir husus olursa lutfen cekinmeyin sorun. Jeynep@gmail.com a mail de atabilirsiniz isterseniz.
Adsız dedi ki…
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki…
teşekkür ederim
Unknown dedi ki…
Ben babam için onkolog araştırıyorum..Adnan hoca ile süreciniz nasıl geçti bilgi verebilir misiniz

Popüler Yayınlar